На граничним прелазима ухапшена четири мушкарца

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - Припадници Јединице граничне полиције Орашје ухапсили су мушкарца чији су иницијали Х.М. /31/ јер је провјерама утврђено да је за њим Министарство унутрашњих послова /МУП/ Зеничко-добојског кантона расписало потјерницу због неовлаштене производње и стављање у промет дроге.

Држављанин БиХ је јуче контролисан на уласку у БиХ на граничном прелазу Шамац и предат је службеницима МУП-а Зеничко-добојског кантона, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Припадници Јединице граничне полиције су на аеродрому Тузла у суботу, 12. марта, на лету из Берлина лишили слободе мушкарца А.С. /30/, јер га потражује Општински суд у Тузли због кривичног дјела лака тјелесна повреда. Ухапшени је предат предат службеницима Центра судске полиције у Тузланском кантону.

Истог дана, приликом изласка из БиХ на прелазу Братунац ухапшен је мушкарац Д.В. /36/, јер је установљено да га потражује Основни суд у Власеници ради издржавања казне затвора. Д.В. је предат службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

Службеници Јединице граничне полиције Градишка су у петак, 11. марта, ухапсили мушкарца А.Л. /32/, након што је утврђено да је за њим МУП Зеничко-добојског кантона кантона расписао потјерницу због производње и стављање у промет дроге, те је предат службеницима кантоналног МУП-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана