На граничним прелазима ухапшена четири лица

Срна
На граничним прелазима ухапшена четири лица

САРАЈЕВО- Службеници Јединице граничне полиције Градишка ухапсили су лице чији су иницијали К.С, након што је утврђено да га потражује Општински суд у Тузли ради издржавања казне затвора.

Овај држављанин БиХ контролисан је на уласку у БиХ на граничном прелазу Градишка и предат је службеницима Одјељења судске полиције судова у Посавском кантону, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

На аеродрому Сарајево на лету из Хановера ухапшено је лице чији су иницијали Н.Н, којег потражују Општински суд у Високом због тешких кривичних дјела против сигурности јавног саобраћаја, Општински суд у Тузли због кривичног дјела тешка крађа и Полицијска управа Тузла због кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја.

Овај држављанин БиХ предат је службеницима Одјељења судске полиције судова у Кантону Сарајево.

Приликом уласка у БиХ, на прелазу Клобук, ухапшено је лице чији су иницијали С.Г, јер је установљено да га потражује Основни суд у Требињу због кривичног дјела избјегавање давања издржавања.

Ово лице предато је службеницима Окружног центра судске полиције Требиње.

Службеници Јединице граничног прелаза Зворник ухапсили су лице чији су иницијали Д.С, након што је утврђено да га потражује Основни суд у Сребреници због кривичног дјела тешка крађа.

Држављанин БиХ и Србије контролисан је на уласку у БиХ на прелазу Братунац и предат је службеницима Судске полиције Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана