На граничним прелазима БиХ ухапшено 10 особа

Срна
На граничним прелазима БиХ ухапшено 10 особа

САРАЈЕВО - Припадници Граничне полиције БиХ открили су на граничним прелазима 10 особа које потражују судови и полиција.

На граничном прелазу Зупци данас је ухапшена жена чији су иницијали Б.В. (27) јер је потражује Основни суд у Градишци због кривичног дјела обмана при добијању кредита или других погодности. Она је предата службеницима Окружног центра Судске полиције Требиње, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Припадници Јединице Граничне полиције Орашје данас су на изласку из БиХ лишили слободе мушкарца М.Џ. (64) јер је утврђено да је Полицијска станица Модрича расписала потрагу за њим због кривичног дјела утаја. Држављанин БиХ и Хрватске предат је припадницима Полицијске станице Модрича.

На граничном прелазу Орашје 13. августа је ухапшен мушкарац чији су иницијали М.М. (37) јер га Опшински суд у Тузли потражује због кривичног дјела оштећење туђе ствари.

На прелазу Шамац слободе је лишен мушкарац чији су иницијали Д.Ћ. (40) јер је МУП Републике Српске расписао потрагу за њим због кривичног дјела избјегавање давања издржавања.

Припадници Граничне полиције Велика Кладуша јуче су предали мушкарца А.Д. (20) службеницима Центра судске полиције у Унско-санском кантону након што је утврђено да га Општински суд у Великој Кладуши потражује због кривичног дјела крађа.

На граничном прелазу Велика Кладуша ухапшен је мушкарац чији су иницијали А.Н. (38) јер је утврђено да га Општински суд у Цазину потражује због кривичног дјела насиље у породици.

На прелазу Брчко приликом изласка из БиХ ухапшена је жена С.Д.Б. (32) коју Основни суд у Бијељини потражује због кривичног дјела крађа. Она је предата службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

На граничном прелазу Градишка ухапшен је мушкарац чији су иницијали З.Т. (38) јер је утврђено да га Основни суд у Градишци потражује ради издржавања казне затвора.

Припадници Граничне полиције Дољани су на прелазу Бијача лишили слободе лице М.Р. (51) приликом уласка у земљу, након што је установљено да је МУП Херцеговачко-неретванског кантона расписао потрагу за њим због кривичног дјела насиље у породици.

На граничном прелазу Хум ухапшен је мушкарац А.С. (36) јер је МУП Кантона Сарајево расписао потрагу за њим због кривичног дјела угрожавање безбједности. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана