Муж након свађе убио супругу сјекиром

Небојша Томашевић
Муж након свађе убио супругу сјекиром

ТУЗЛА - Мухарем С. (60), који је ноћас пијан ударио сјекиром у главу и усмртио супругу К.С. у мјесту Кројчица код Тузле, тренутно се налази на криминалистичкој обради у полицији због сумње да је починио убиство, потврђено је “Гласу Српске”.

Наводећи иницијале у Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона су нам потврдили да се све десило ноћас око поноћи, те да је свему претходио сукоб супружника.

- Осумњичени М.С. је након краће свађе и физичког сукоба сјекиром ударио супругу у главу и усмртио је. Обављен је увиђај коме је присуствовао дежурни тужилац и он је наредио обдукцију тијела страдале особе као и друга неопходна вјештачења у циљу расвјетљавања свих чињеница овог догађаја. Осумњичени је алкотестиран и утврђено је присуство алкохола у организму – рекао је портпарол Тужилаштва у Тузли Адмир Арнаутовић.

Истакао је да ће осумњичени бити предан тужилаштву који ће га испитати у законском року и након тога одлучити о даљим корацима, те да за сада не могу да дају више детаља.

Према незваничним информацијама супружници су се прије убиства прво посвађали и потукли и у током обрачуну осумњичени Мухарем С. је задобио лакше повреде.

- Мухарем је био доста пијан што је како се претпоставља један од могућих узрока свађе и убиства. Он је након злочина позвао кћерку и рекао шта је урадио, а она је обавијестила полицији. По  доласку полиције сам се предао-рекао је извор близак истрази.

У Министарству унутрашњих послова ТК је потврђено да је Полицијској управи у Тузли обратила М.С. из мјеста Кројчица пријавила да је непосредно прије тога њен отац усмртио мајку.

- Рекла је да ју је отац М.С. (60)  такође из мјеста Кројчица обавијестио да је убио њену мајку К.С. (62). Недуго након пријаве кћерке, око 20 минута након поноћи М.С. се сам јавио у просторије полицијске станице Запад. Љекар је око 30 минута послије поноћи, констатовао смрт К.С, а на лице мјеста је изашао дежурни тужилац Кантоналног Тужилаштва ТК, те је обављен увиђај. Извршено је алкотестирање гдје је потврђено да је у алкохолисаном стању. Око 2.15 часова лишен је слободе због сумње на почињено дјело убиство - истакли су из МУП-а Тузланског кантона.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана