Мушкарца синоћ у Швракином Селу није ранио метак: Не зна се шта га је ударило у ногу

ГС
Мушкарца синоћ у Швракином Селу није ранио метак: Не зна се шта га је ударило у ногу

Из МУП-а Кантона Сарајево саопштени су детаљи синоћњег догађаја у сарајевскомбнасељу Швракино село када је пријављена пуцњава на тролејбуском стајалишту.

 - Дана 10.05.2023. године, око 19.15 сати, ПУ Нови Град је обавијештена од стране НН грађанина да је на тролејбуском стајалишту у улици Сафета Хаџића, општина Нови Град, „мушкарац рањен у ногу“.

Изласком на мјесто догађаја, полицијски службеници ПУ Нови Град затекли су Ј.Х. (1986) из Сарајева који је полицијским службеницима изјавио да се налазио на тролејбуском стајалишту „и да је у једном тренутку осјетио бол у нози и уочио крварење - наведено је у саопћењу МУП-а

.  Екипа Хитне помоћи је указала прву помоћ Ј.Х., те је превезен на КЦУС, гдје су му констатоване лаке тјелесне повреде у предјелу лијеве наткољенице, те да се не ради о зрну метка.

Обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва КС који је наложио да се о догађају сачини службена забиљешка и од Ј.Х. узме изјава у својству свједока, те да нема елемената кривичног дјела.

Након комплетирања, оперативни материјал ће бити достављен надлежном тужилаштву на оцјену и мишљење- наводе из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана