Мушкарца из Станара непозната жена уцијенила експлицитним снимком, извукла му 150 евра

ГС
Мушкарца из Станара непозната жена уцијенила експлицитним снимком, извукла му 150 евра

ДОБОЈ – Мушкарац из Станара поднијело је полицији пријаву против жене која га је уцијенила тиме да ће, уколико не уплати одређена новчана средства, објавити његов видео-снимак са експлицитним садржајем.

"Независне" наводе да је ријеч о четрдесетшестогодишњаку коме је непозната дјевојка, која га је назвала путем "месинџера" извукла 150 евра.

Извор "Независних" појаснио је да је мушкарца назвала дјевојка која је имала лажно име. Она се током разговора скинула, а након тога и он.

Чим се скинуо, веза се прекинула, а убрзо су умјесто даљег дописивања стигле уцјене да ће, ако не уплати новац снимак бити јавно објављен.

- Непозната дјевојка, за коју се утврђује из које је државе, тражила је уплату више новца али је мушкарац рекао да јој може уплатити само 150 евра што је и учинио. Када је опет тражила новац, одлучио је све пријавити полицији - рекао је извор "Независних".

Из Полицијске управе Добој саопштено је да су јуче примили пријаву оштећеног у којој наводи да је претходних дана путем друштвене мреже "Фејсбук" добио захтјев за пријатељство од жене, која се, највјероватније, лажно представила, а потом преко апликације "месинџер" добио захтјев за видео-позив који је прихватио.

- Када се камера упалила оштећени је видио нагу женску особу која је захтијевала да и он уради исто, што је и учинио, након чега је почео да добија поруке да ће, ако не уплати одређене износе новца снимак бити објављен - наводи се у саопштењу.

Како су навели из ПУ Добој, службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој раде на расвјетљавања кривичног дјела уцјена.

Ово није први случај јер су и раније полицијски службеници ове Управе имали сличне пријаве да су дјевојке из Обале Слоноваче, на исти начин варале мушкарце и уцјенама им узимале новац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана