Мушкарац ухапшен због сумње да је покушао да запали једрењак у којем је закључао жену

Танјуг
Мушкарац ухапшен због сумње да је покушао да запали једрењак у којем је закључао жену

ТИВАТ - Тиватска полиција ухапсила је руског држављанина В.Д. (36) због сумње да је на једрењаку руској држављанки најприје упутио пријетње по живот, затим јој је задао више удараца у пред‌јелу главе, након чега је оставио закључану у кабини брода који је касније полио бензином у намјери да га запали, саопштила је Управа полиције.

Наводи се да је полиција поступала по пријави оштећене, изашли су заједно са Службом заштите и спашавања, службом Хитне помоћи и посадом Порто Монтенегра, на лице мјеста, у близини понте у мјесту Сељаново и спријечили наведени догађај.

Полицијски службеници су на лицу мјеста затекли су више особа од којих су прикупљена обавјештења, након чега је В.Д. ухапшен.

"Он је, како се сумња, на једрењаку којим су пловили, оштећеној, такође руској држављанки, упућујући пријетње по живот, задао више удараца у пред‌јелу главе, након чега је оставио закључану у кабини брода који је касније полио бензином у намјери да га запали", наводи се у саопштењу, преноси Тан‌југ.

Додаје се да су оштећеној у љекарском извјештају констатоване повреде, док је код В.Д. тестирањем утврђено присуство алкохола у организму.

Против В.Д. је поднесена кривична пријава због сумње да је извршио кривично д‌јело насиље у породици или у породичној заједници.

"Он ће бити приведен на даљу надлежност Основном државном тужилаштву у Котору", стоји у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана