Мушкарац рањен у раме, осумњичени за покушај убиства иде пред тужиоца

ГС
Мушкарац рањен у раме, осумњичени за покушај убиства иде пред тужиоца

ГРАДИШКА - У пуцњави која се јутрос догодила у селу Сеферовци код Градишке рањен је Ж. М. из Градишке, а због сумње да је на њега пуцао ухапшен је М.Ш.

У Полицијској управи Градишка навели су да је М.Ш. ухапшен због сумње да је починио кривично дјело покушај убиства, а као мотив се спомињу породичне размирице.

- Случај је пријављен јутрос око 6.55, када је тада непозната особа пуцала на Ж.М. из Градишке из ватреног оружја. Ж.М. је том приликом рањен у предјелу десног рамена - наводе у полицији.

Додају да је полиција одмах упућена на лице мјеста, те да су дошли до информација да би извршилац могао бити М.Ш из Градишке, који је убрзо пронађен и ухапшен.

-О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу покушај убиства. Тужилац је наложио да се увиђај изврши без његовог присуства, те да се предузму све потребне мјере и радње на доказивању предметног кривичног дјела, а да се осумњичени уз извјештај о почињеном кривичном дјелу спроведе у Окружно јавно тужилаштво Бањалука - саопштила је ПУ Градишка.

Рањени Ж. М. превезен је у ЈЗУ ”Болница Градишка” гдје је љекарски збринут.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана