Мушкарац рањен у пуцњави испред кафане

ГС
Мушкарац рањен у пуцњави испред кафане

ТУЗЛА - У пуцњави која се синоћ догодила у Тузли  рањен је С.Д. (48) из Лукавца, а ухапшени су осумњичени за покушај убиства  Е.С. (36) и А.Б. (39).

Портал Црна хроника незванично сазнаје да је лишен слободе мушкарац Аднан Бараковић звани “Барки” који је од раније познат полицијским службеницима по својим криминалним радњама.

Према сазнањима овог портала, С.Д.  је рањен у предјелу лакта и кољена.

Сужбеници Полицијске станице Запад Полицијске управе Тузла синоћ су запримили пријаву о употреби ватреног оружја у улици Хусинске буне, испред једног угоститељског објекта, саопштила је полиција.

У полицији су рекли да су хици из ватреног оружја упућени у смјеру С.Д. након чега су двојица актера пуцњаве побјегла с мјеста догађаја.

- Том приликом, С.Д. је задобио лаке тјелесне повреде, констатоване у УКЦ-у Тузла, Клиници за ортопедију и трауматологију. Оперативним радом, полицијски службеници су дошли до сазнања о учесницима наведеног догађаја, који су пронађени и приведени у службене просторије Управе полиције МУП-а ТК, а ради се о Е.С. и А.Б.(39) из Тузле - наводе у Управи полиције МУП-а ТК.

О догађају је обавијештен дежурни кантонални тужилац, према чијем налогу је извршен увиђај од полицијских службеника Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла уз асистенцију полицијских службеника ПУ Тузла - ПС Запад, као и вјештака балистичке струке.

-У току је поредузимање даљих истражних радњи, према налогу дежурног кантоналног тужиоца, а након криминалистичке обраде, наведена лица ће данас уз извјештај бити предата Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на надлежност и даље поступање - наводе у Управи полиције МУП-а ТК.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана