Мушкарац пронађен мртав у кући, ухапшена једна особа

ГС
Мушкарац пронађен мртав у кући, ухапшена једна особа

САПНА - Беживотно тијело С.М. (47) јуче је пронађено у кући на подручју Сапне, а због сумње да је починио убиство ухапшен је Е.А. (34) .

Како незванично сазнаје Аваз рођаци су пили сву ноћ, а онда је избила свађа која је кобно завршила.

Како је наведено из Управе полиције МУП-а Тузчанског кантона, њихови службеници јуче су добили пријаву да се у кући на подручју општине Сапна налази тијело мушкарца, пише Кликс.

-Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници су одмах изашли на лице мјеста, а том приликом су потврђени наводи пријаве те је утврђено да се ради о С.М. (47). Његову смрт је констатовао дежурни љекар – мртвозорник Дома здравља Сапни - додали су из кантоналне полиције.

Увиђај на мјесту догађаја обавили су тужилац и полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције.

-Све даље истражне мјере и радње подузимају се по налогу поступајућег тужиоца. Предузетим оперативним радњама полицијских службеника, дошло се до сазнања да се ради о кривичном дјелу убиство те је због постојања основа сумње да је починио наведено кривично дјело истог дана лишен слободе Е.А. (34) из Сапне - казали су из кантоналне полиције.

Осумњичени је приведен у службене просторије ради криминалистичке одраде, након које ће уз извјештај бити предат Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на надлежност и даље поступање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана