Мушкарац пријетио супрузи па га пунац, закаченог за возило, вукао десет метара

Г.С.
Мушкарац пријетио супрузи па га пунац, закаченог за возило, вукао десет метара

САРАЈЕВО - Припадници полицијске управе Центар Сарајево јуче су привели Меху Кораћа ( 27) из Сарајева због угрожавања сигурности на штету своје супруге М. Б. Инцидент се десио у строгом центру Сарајева. Корач се закачио за возило којим је дошла супруга с оцем.

Спасила га је, како незванично сазнаје портал "Аваза", полиција након што га је пунац неколико метара вукао возилом.

Данас пуштен на слободу

Како је за портал "Аваза" потврдио адвокат Душко Томић, Кораћ је испитан након чега је данас пуштен на слободу.

Томић нам је потврдио да је Кораћ недавно изашао из притвора након што се нагодио на годину затвора због угрожавања сигурности озбиљном пријетњи смрћу супрузи М. Б. с којом се разводи и има двоје дјеце.

- Жена с којом се разводи дошла је јучер колима с оцем. Мехо је дошао да преуземе дјецу и наводно је њеном оцу рекао: "Требао сам вас прошли пут побити". Међутим то се утврдило да и није баш тако и ја сам њега извукао прије десет минута из притвора, односно пуштен је да се брани са слободе. Инцидент се десио јучер иза Центра ББИ, Мехо је задобио лаке тјелесне повреде, пунац је дао гас ничим изазван и вукао га једно десет метара и Мехо је завршио у Хитној - казао је за "Аваз" Томић.

Докази не указују да је било пријетњи

Адвокат Томић је додао да није увјерен да докази које имају могу потврдити сумњу да је почињено кривично дјело угрожавања сигурности.

- Обавио сам разговор с тужиоцем и докази и снимци видеонадзора, а ту је било и више свједока, указују да нема говора о пријетњи- казао је Томић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана