Мушкарац пријетио полицајцима сјекиром и ножем, преминуо током хапшења

ГС
Мушкарац пријетио полицајцима сјекиром и ножем, преминуо током хапшења

ЗАГРЕБ- Нова драма одиграла се јутрос у Хрватској када је мушкарац полицајцима пријетио ножем и секиром, а потом је преминуо након што су га савладали.

Све се одиграло јутрос око 7 сати у Великој Трновитци.

Претходно је полицијска станица Гарешница добила дојаву да је психички растројени мушкарац сишао с трактора на путу и пријетио ножем грађанима.

– На мјесто догађаја је упућено шест полицијских службеника који су интервенисали према мушкарцу који се оглушио на усмено издане заповијести и пријетио је полицијским службеницима ножем и сјекиром. Како би савладали мушкарца, полицијски службеници примијенили су физичку снагу и спреј и ставили му средства за везивање. Приликом савладавања отпора који је мушкарац пружао, повријеђена су два полицијска службеника и једна полицијска службеница – наводи се у саопштењу, пише Дневник.

Полицијски службеници су на мјесто догађаја позвали хитну медицинску помоћ, а непосредно прије њиховог доласка мушкарцу је позлило. Радници хитне су га реанимирали, али преминуо је на мјесту догађаја, преноси Српска.инфо.

– Слиједи спровођење криминалистичког истраживања како би се утврдиле све околности догађаја – стоји у саопштењу ПУ бјеловарско-билогорске.

Подсјетимо, јуче се у Дарувару догодио масакр када је, како се сумња, Крешимир Пахоки (51) наоружан ушао у дом за старе и пуцао у људе. У нападу је убијено шест особа, међу којима и његова мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана