Мушкарац покушао опљачкати апотеку у Зеници па ранио полицајца

ГС
Foto: Илустрација

ЗЕНИЦА- Полицијски службеник МУП-а ЗДК рањен је након што је омео пљачкаша у намјери да насилно уђе у апотеку "Mr. Weiss" која се налази у зеничкој улици Абдулазиза Аска Борића.

Према за сада непотврђеним информацијама из зеничке полиције, мушкарац је јутрос око пет сати дошао у апотеку те ударцима у посебан шалтер гдје се током ноћних сати пружају услуге покушао ући у апотеку. Раднице апотеке одмах су позвале полицију, а по њиховом доласку мушкарац који је насилно хтио ући у апотеку, пуцао је у правцу полиције те ранио једног полицајца у руку и ногу те се дао у бијег.

С обзиром да је град покривен видео-надзорним системом полиција је лако установила да је мушкарац почео бјежати у правцу магистралног пута М-17 према ријеци Босни гдје је ухапшен.

Како локални портал Зеницаблог сазнаје, криминалац којег су полицајци савладали у самом кориту ријеке Босне је 39-годишњи Б.Б. Према ранијим наводима медија, он је провео више од 15 година у КПЗ Зеница.

Раније, 2016. године, једна ТВ екипа је правила причу о њему како се оженио и добио дијете за вријеме "слободних викенда", док је служио вишегодишњу казну. Иако је казао да ће се промијенити по изласку из затвора због породице, очигледно је да се предомислио.

За сада нема званичних информација из Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, а полицајац који је задобио повреде успјешно се опоравља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана