Мушкарац осумњичен за покушај убиства предат тужилаштву

СРНА
Мушкарац осумњичен за покушај убиства предат тужилаштву

ТУЗЛА - Мушкарац из Градачца чији су иницијали Ф.Х. /30/, који је ухапшен због покушаја убиства, након криминалистичке обраде предат је Кантоналном тужилаштву у Тузли, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Тузланског кантона.

Портпарол Управе полиције кантоналног МУП-а Аднана Спречић рекла је раније новинарима да је полицији пријављено да се у Градачцу у ноћи између суботе и недјеље, 7. и 8. септембра, око 00.50 часова чула велика вика и галама и да је највјероватније дошло до туче у којој има повријеђених.

Спречићева је навела да је изласком на лице мјеста полиција потврдила наводе пријаве, гдје је затекла повријеђена лица из Градачца Ф.Х. /30/ и М.Ш. /32/.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Тузла.

Спречићева је навела да су повријеђена лица санитетским возилом превезена у Универзитетски клинички центар Тузла, гдје је М.Ш. због тешких повреда задобијених највјероватније хладним оружјем задржано на лијечењу.

Она је додала да је Ф.Х. након указане медицинске помоћи отпуштен са клинике, те је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају.

Увиђај је извршила полиција према упутствима дежурног тужиоца, а предузете су и друге радње с циљем документовања овог догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана