Мушкарац одвео љубавницу у шуму, па је претукао

Индекс.хр
Foto: Илустрација

Мушкарац (57), из Горског котара, ухапшен је данас у Ријеци, због сумње да је у шуми пријетио жени са којом је у вези.

Наиме, како се сумњичи, мушкарац је жену претукао, а затим је пуцао из пиштоља у ваздух, поред њене главе. Одређен му је истражни затвор због опасности од утицаја на свједока, у овом случају на жртву, и од понављања кривичног дјела, преноси локални ријечки портал Бурин.

Како преносе медији, овај немили догађај се догодио 31. јула, око 17.30 у шумском предјелу Соболова Јапленица, између мјеста Делница и Локава.

Мушкарац се састао са својом љубавницом на том мјесту, откључао јој и отворио шумску рампу, након чега су свако својим возилом, ушли на шумски пут.,

– Ни ти ни ја нећемо изаћи одавде. Убићу и тебе и себе, све ми признај! – пријетио је мушкарац, приликом чега је из свог аутомобила извукао пиштољ, након чега је тражио и да види њен телефон како би провјерио телефонске позиве и поруке.

Пронађен пиштољ

Након тога, сумња полиција, почео је да је удара рукама по глави, чупа је за косу, а затим је испалио један хитац у ваздух, поред њене главе. Полиција је пронашла и заплијенила револвер “Smith & Vesson” и четири одговарајућа метка.

Против 57-годишњака је већ у току други кривични поступак због кривичног дјела наметљиво понашање у односу на исту жртву. За овај инцидент полиција га сумњичи за кривична дјела угрожавање и довођење у опасност живота и имовине опште опасном радњом или средством.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана