Мушкарац који је покушао да се убије биће саслушан због убиства, пријети му доживотна робија

ГС
Мушкарац који је покушао да се убије биће саслушан због убиства, пријети му доживотна робија

НОВИ САД  - Више јавно тужилаштво у Новом Саду саопштило је да ће Т.Н. (55) из Новог Сада, супруг покојне Т.Г. (53) из тог града, која је јуче убијена у породичној кући, бити саслушан у својству осумњиченог због постојања сумње да је извршио кривично дело тешко убиство.

Т.Н. ће бити саслушан у својству осумњиченог када се за то стекну услови, односно када буде отпуштен из здравствене установе у којој му се указује медицинска помоћ, након што су га надлежне службе извукле из Канала ДТД, гдје је покушао да изврши суицид утопљењем.

Више јавно тужилаштво у Новом Саду наводи да је тај случај квалификовало као тешко убиство јер постоји сумња да је извршено на свиреп и подмукао начин, а за које је запријећена казна доживотног затвора. Како су пренијели медији у Србији, он је убио своју супругу на језив начин - бушилицом јој је избушио главу.

У саопштењу је наведено да је Више јавно тужилаштво у Новом Саду, заједно са припадницима Полицијске управе у Новом Саду, извршило увиђај на лицу мјеста и да је, између осталог, издат и налог да се тијело покојне пренесе у Центар за судску медициниу у Новом Саду ради обдукције, како би био утврђен тачан узрок смрти. Са лица мјеста су изузети предмети за које постоји сумња да су коришћени за извршење кривичног дјела, а који предмети ће бити предмет форензичке обраде и вјештачења, наведено је у саопштењу. Полиција је јуче у кући у Новом Саду пронашла тијело жене, речено је тада Танјугу у Полицијској управи Новог Сада.

Т.Г. је претходно, док је пријетио да ће скочити са моста, у преговорима са полицијом рекао да је усмртио жену.  Он је око себе везао ланце и бетонски блок, те је скочио са Темеринског моста, али је преживио.

Повезане вијести:

Полиција ушла у кућу ужаса у којој је Новосађанин на монструозан начин убио супругу

Хорор у Новом Саду: Неуспјешни самоубица жени избушио главу!

Драма у Новом Саду: Убио жену, скочио са моста и - преживио!

Страшно: Везао ланце и бетон за себе, па скочио са моста!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана