Мушкарац којег је јуче ударио теренац у центру Сарајева у животној опасности

ГС
Foto: Агенције

Мушкарац који је јуче повријеђен у саобраћајној несрећи у Титовој улици у Сарајеву задобио је повриједе опасне по живот, док је други пјешак пуштен на кућно лијечење.

Несрећу која се догодила око 16:55 сати у центру Сарајева испред Централне банке узроковала је А.Х.К. (1988. годиште) која је приликом скретања у десну страну теренцем Сузуки Витара ударила у бетонски стубић, а затим у пјешаке К.Б. (рођен 1961.године у Сарајеву) и М.Ц. (рођен 1957.године у Коњицу) који су се налазили на тротоару. Возило је затим ударило у бетонску жардињеру, преноси Кликс.

У овој саобраћајној несрећи тешке тјелесне повреде опасне по живот задобио је пјешак К.Б., а љекарска помоћ му је указана у УКЦ у Сарајеву, гдје је на Клиници за анестезију и реанимацију задржан на даљем лијечењу.

Такођер, тешке тјелесне повреде задобио је и пјешак М.Ц., који је након указане љекарске помоћи на Клиници за ортопедију и трауматологију упућен на кућно лијечење.

Лакше тјелесне повреде је задобила возачица А.Х.К. која је након указане помоћи у Опћој болници "Прим. др. Абдулах Накаш" у Сарајеву, отпуштена на кућно лијечење.

Увиђај су обавили дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево и овлаштени судски вјештаци саобраћајне и машинске струке. Полицијски службеници Одјељења за саобаћајне истраге настављају рад на документовању поменуте саобраћајне незгоде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана