Мушкарац избоден ножем у угоститељском објекту

Срна
Мушкарац избоден ножем у угоститељском објекту

ВЛАСЕНИЦА - У угоститељском објекту у Власеници ножем је избоден Д.Р. који се јавио у Дом здравља ради указивања љекарске помоћи, након чега је превезен у зворничку болницу.

Портпарол Полицијске управе Зворник Данијела Маџаревић изјавила је Срни да је Полицијској станици Власеница синоћ у 23.20 часова пријављено да се повријеђени јавио у Дом здравља ради указивања помоћи.

Она је навела да су полицијски службеници поступили по пријави и утврдили да је Д.Р. повреде нанијело лице чији су иницијали С.С из Власенице.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који ће се, након изјашњавања љекара о степену повреда Д.Р, изјаснити о квалификацији овог дјела.

- Пацијент чији су иницијали Д.Р, који је примљен на лијечење због убодних рана задобијених у Власеници, стабилан је и тренутно није животно угрожен - речено је у Болници Зворник.

Портпарол Болнице Зворник Анастасија Драгић рекла је да се пацијент због убодних рана налази на опсервацији на Одјељењу за интензивну његу.

-Љекари прате његово здравствено стање - рекла је Драгићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана