Мушкарац из Милића комшију убио кухињским ножем

АТВ
Мушкарац из Милића комшију убио кухињским ножем

Миломир Борић (63) из Милића ухапшен је због сумње да је убио комшију Радомира Мишића (66) кога је пијан избо ножем у мјесту Крајчиновићи код Милића.

Злочин се догодио јуче око 15.45 часова на локалном путу у Крајчиновићима. Како сазнаје АТВ свему је претходила свађа између комшија. Борић је наводно код себе имао нож који је током свађе потегао и насрнуо на комшију Мишића и нанио му двије убодне ране. Мишић је након рањавања превезен у Хитну помоћ, али је убрзо подлегао.

”Дежурни љекар Дома здравља ”Свети Никола” обавијестио је ПС Милићи да им је довезен Р.М. који је подлегао повредама задобијеним од убода ножа”, саопштено је из ПУ Зворник.

Појашњавају да је, постпуајући по пријави, полиција дошла до сазнања да је злочину претходио вербални и физички напад између Р.М. и М.Б. који је пронађен и ухапшен.

”Извршеним алкотестирањем код М.Б. је утврђено присуство алкохола у организму од 1,85 g/kg”, наводе у полицији.

Додају да су увиђај на лицу мјеста извршили полицијски службеници ПУ Зворник у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

”По налогу тужиоца тијело лица Р.М. превезено је у Завод за судску медицину Републике Српске ради вршења обдукције. Након завршене криминалистичке обраде М.Б. ће бити спроведен надлежном тужилаштву на даље поступање”, саопштила је полиција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана