Мушкарац физички напао дјевојку у Тузли, она затражила помоћ полиције па повукла пријаву

ГС
Foto: Кликс

На друштвеним мрежама се појавио снимак физичког напада мушкарца на женску особу у Тузли. Случај је евидентиран у полицији, међутим, како је потврђено за Кликс, 33-годишња женска особа пријаву је полицији првенствено упутила, а затим ју је и повукла.

На друштвеним мрежама појавио се снимак са аутобуске станице у Тузли, на којем је видљиво како мушкарац јури, а затим и физички напада женску особу.

Како је потврђено из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, 29. септембра, пет минута иза поноћи, 33-годишњакиња из Тузле, пријавила је Полицијској станици Центар, да ју је у улици Кулина Бана број 3, на аутобуском стајалишту три пута ошамарио 44-годишњи мушкарац из Тузле.

"По наведеној пријави поступили су полицијски службеници Полицијске станице Центар и Одјељења криминалистичке полиције Полицијске станице Центар, у својству свједока саслушана је оштећена која је том приликом одустала од пријаве, а о свему је упознат и дежурни тужилац", казала је за Кликс.ба потпаролка кантоналне полиције Аднана Спречић.

У наведеном случају биће подузете мјере и радње у прекршајном поступку, а у складу са Законом о јавном реду и миру ТК.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана