МУП и Тужилаштво ТК јавности ће открити све детаље истраге о масакру у Градачцу

ГС
МУП и Тужилаштво ТК јавности ће открити све детаље истраге о масакру у Градачцу

Тужилаштво и Министарство унутрашњих послова Тузланског кантона у четвртак, 2. новембра, презентираће прибављене доказе и које су истражне радње подузете у случају масакра којег је 11. августа у Градачцу починио Нермин Сулејмановић.

Медијима ће се обратити главни кантонални тужилац Томислав Љубић, директор Управе полиције МУП-а ТК Џевад Корман, поступајући тужилац у предмету Далибор Бингас и гласноговорник Тужилаштва Адмир Арнаутовић.

- У протеклом периоду су обављене детаљне истражне радње, прибављени и анализирани релевантни докази који се везују за ове догађаје, те ће се на конференцији за медије презентовати налази тужилачке истраге, као и поступање полицијских структура МУП-а ТК прије, током и након споменутих догађаја, о чему ће говорити директор Управе полиције МУП-а ТК Џевад Корман - саопћено је из Тужилаштва ТК.

Троструки убица из Градачца Нермин Сулејмановић свој крвави поход 11. аугуста започео је убиством невјенчане супруге Низаме Хећимовић. Снимак убиства несретне жене објавио је на Инстаграму. Након тога наставио је убијати.

На мети су се нашли отац и син Ђенгиз и Денис Ондер, а пуцао је и у њихову супругу и мајку Харису, која је тада тешко повријеђена.

Сулејмановић је потом извршио самоубиство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана