Мртав пијан прелазио траке код Томиславграда, мислио да је у Широком Бријегу ВИДЕО

ГС
Foto: 24сата.хр

ТОМИСЛВГРАД – Неименовани читалац 24сата.хр послао је овом порталу шокантан снимак који приказује пијаног возача како вози из једне у другу траку и излази изван цесте. У једном тренутку прошао је и покрај полиције, а један је полицајац наставио трчати за аутом који се полагано мицао, али није одмах стао.

Бизарну и опасну вожњу потврдио је портапарол МУП-а  Ивица Врдољак, који каже да су пријаву запримили у недјељу, 26. децембра, око 12.35 сати. 

Возач аутомобила дубровачких регистрација кретао се Мерцедесом путем М61 из смјера Посушја према Томиславграду, а према првим информацијама возач је убрзо свладан те приведен након десетак минута.

Како додаје Врдољак, возач је био у тешком алкохолизованом стању, али и даље је пружао отпор приликом привођења понашајући се дрско.

Читалац, који је направио снимак ,навео је да није био равнодушан док је посматрао пијаног возача.

- Прво смо мислили да је болестан, а кад је почео ићи у друге траке и кад га је скоро камион покупио, назвали смо полицију. Није вам свеједно, могао је неког убити. Био је мртав пијан. Кад га је зауставила полиција, он је мислио да је у Широком Бријегу а не у Томиславграду – река је читалац, додајући да је удаљеност Широког Бријега од Томиславграда неких 70 километара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана