Моторком кренуо на полицајце па бјежао трактором

Н.Т.
Моторком кренуо на полицајце па бјежао трактором

БРОД - Бране Л. (57) и његов син Бојан Л. (32) направили су праву драму у шуми код Брода те су моторком насрнули на полицајце и трактором бјежали од њих кроз шуму након што су их затекли у крађи дрва.

Све се десило у сриједу  у једној приватној шуми у близини Брода, а Бране Л. је успио да побјегне и за њим се трага, док је његов син након филмске потјере ухапшен док је бјежао тракторм с којег су падала дрва.

По доласку патроле отац и син прво су пријетили и псовали полицајце, да би тада Бојан Л. с моторком која је била стартована кренуо на полицију.

- Његов отац је тада побјегао, а Бојан је након што га полиција упозорила попео се на трактор и кренуо да бјежи кроз шуму. Док је бјжао с приколице су поспадала дрва која су натоварили. Сусрела га је друга патрола, али је скренуо и побјегао и њима. Тек када је стигла жандармерија он је ухапшен, али се изгубио траг његовом оцу - рекао ј извор близак истрази.

Полицијска управа Добој, наводећи иницијале, саопштила је да оца и сина терете за напад на службено лице у вршењу службене дужности и кривично дјело крађа.

- Полицијској станици Брод 2. јуна је пријављено да непозтнбате особе сјеку бесправно шуму. Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Брод који су на лицу мјеста затекли Б.Л. и Б.Л., оба из Брода, која су упутила вербалне пријетње и погрдне ријечи полицијским службеницима, а потом је Б.Л. са упаљеном моторним пилом кренуо према полицијскимслужбеницима. Након наведеног, оглушивши се на сва наређења полицијских службеника, лица иницијала Б.Л. и Б.Л. су се удаљила трактором са лица мјеста. Полицијски службеници су сустигли и лишили су слободе лице иницијала Б.Л. док се за другим лицем још увијек трага - саопштила је ПУ Добој.

Истакли су да за одбјеглим трагају Полицијске станице Брод, Сектора криминалистичке полиције и Јединице жандармерије Полицијске управе Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана