Монструм из Градачца није сахрањен у тајности ИСПРАВКА

Г.С.
Монструм из Градачца није сахрањен у тајности ИСПРАВКА

Иако су се у медијима неслужбено појавиле информације из Тузле, да је убица Нермин Сулејмановић укопан је у потпуној тајности у близини Грачанице у четвртак ујутро, како је објавио и овај портал, испоставило се да је ова информација лажна.

Нермин Сулејмановић још увијек није укопан и његово тијело се и даље налази у мртвачници.

Подсјећамо, Нермин Сулејмановић убио је невјенчану супругу Низаму Хећимовић те оца и сина, држављане Републике Турске. Поред три убиства, тешко је повриједио ватреним оружјем још двије особе те је починио самоубиство.

Према информацијама до којих је дошао "ГП Маљевац", локацију је, што потврђује МУП ТК и Тужилаштво ТК открила полицијска службеница Џенана Селимановић, а исти је (Нермин С.) имао, према наводима, љубавну везу са кћерком службеника који високо котира у МУП-у ТК којег је уједно и тренирао у фитнис центру, у овом случају инспектор полиције.

Јутрос је наложено вјештачење мобилног телефона убице што би могло открити с којим судијама и полицајцима је разговарао, ко је био "кртица" у МУП ТК и открио адресу његове невјечане супруге Низаме Хећимовић коју је убио, што је преносио уживо на Инстаграм профилу.

Напомена:

Портал www.glassrpske.com   је 17. августа 2023. године објавио чланак са насловом "Монструм из Градачца сахрањен у тајности", што није истина те се ово сматра преношење лажне вијести.

Након обавијести платформе Раскринкавање да се тијело Нермина Сулејмановића још увијек налази у Комеморативном центру у Тузли, наслов и текст су промијењени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана