Младић претучен у Зворнику, једно лице ухапшено (ФОТО)

ГС
Младић претучен у Зворнику, једно лице ухапшено (ФОТО)

ЗВОРНИК- Данијел Петровић из Зворника задобио је тешке тјелесне повреде након што су га, како тврди, претукла два лица испред једног угоститељског објекта у Зворнику.

Петровић је због задобијених повреда пребачен на УКЦ БЛ. 

Петровић је прво примљен у болницу Зворник гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде, одакле је на даље лијечење пребачен у Бањалуку. 

Зворничка полиција је привела лице Ф. Џ. из Зворника због сумње да је, са још једним лицем, за којим се трага, Петровићу нанијело тешке тјелесне повреде. 

О овом случају обавјештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио да се након документовања предмета, тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

 Данијел Петровић тврди да су га у сачекуши испред дискотеке Мадона покушала убити два лица: Филип Џинић и Стефан Савић.

"Био сам у Мадони као гост, кад ме је испред позвао Рашо Крстић и рекао да ме чека Стефан, наводно требам му. Чим сам изашао, видео сам њих двојицу, који су почели да ме ударају, највише са леðа, одмах сам се онесвестио и ничега се даље нисам сјећао", казао је Петровић у изјави порталу Дринамедиа.

Даље наводи да се мало прије те изјаве пробудио из коме и да су му рекли да је лобања напукла и чека одлуку доктора да ли ће ми отворити главу.

"Мој живот је угрожен, само зато што сам, наводно, нешто причао о њима. Молим Вас да ово објавите да јавност зна све, да не дозволимо да следећи викенд неко други страда", преноси поменути портал изјаву претученог младића из Зворника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана