Младић претучен након сукоба у кафани

АТВ
Младић претучен након сукоба у кафани

ИСТОЧНО НОЦО САРАЈЕВО - Младен Дроца брутално је претучен у Источном Новом Сарајеву када га је у ноћи између 20. и 21. јула напало више особа, јавила је АТВ.

Према незваничним информацијама, Дроца је са пријатељем био  у бару гдје су се сукобили са више особа. Дошло је до туче и сви су ”избачени” из локала.

Касније, када је кренуо кући, Дроцу је наводно пресрело више особа и брутално су га претукли у близини бензинске пумпе. Нанијели су му тешке повреде главе и без свијести га оставили на улици. Превезен је у Болницу ”Србија” у Источном Сарајеву, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде због којих је задржан на даљем лијечењу, пише АТВ.

Како сазнаје АТВ сукоб у бару је снимљен надзорним камерама, те су сви учесници туче идентификовани. Неколицина је већ испитана у полицији, док се остале околности истражују.

У ПУ Источно Сарајево наводе да им је цијели случај јуче пријавио отац претученог Дроце, те да се на случају интезивно ради.

-Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче је око 15 часова Б.Д. пријавио је да је у улици Николе Тесле више особа нанијело повреде главе М.Д. Повријеђени је хоспитализован у Болници ”Србија” гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде . саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Додају да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

-У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка тјелесна повреда - наводе у полицији, додајући да ће више информација бити познато по завршетку истраге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана