Младић осумњичен да је украо аутобус па га вратио након што се провозао

Небојша Томашевић
Младић осумњичен да је украо аутобус па га вратио након што се провозао

ЛАКТАШИ - Зоран С. (25) из Лакташа приведен је и испитан јер је осумњичен да је украо аутобус фирме "Компас" из Лакташа, којег је вратио након пола сата, након што се с њим се провозао, потврђено је "Гласу Српске".

Према информацијама из полиције, ова несвакидашња крађа десила се у сриједу  увече.

Незванично, младић је попио мало више алкохола и све је учинио из чисте знатижеље, како би се провозао аутобусом. Према нашим сазнањима, иначе се ради о узорном младићу који није имао сукобе са законом.

Наш извор је рекао да је младић аутобус украо с паркинга у мјесту Слатина те се с њим по том насељу возио око пола сата и потом га вратио га на исто мјесто.

Сазнајемо да је младића како вози аутобус видио возач "Компаса" који се враћао из града па је случај и пријављен полицији.

Полицијска управа (ПУ) Бањалука, наводећи иницијале осумњиченог, саопштила је да је овај случај пријављен Полицијској станици Лакташи у сриједу.

-  Пријављено је да је непозната особа у мјесту Слатина код Лакташа украла аутобус "мерцедес" те га након извјесног времена вратила на исто мјесто. У вријеме крађе у аутобусу се у контакт брави налазио кључ.  Предузимањем оперативних мјера и радњи полиција је идентификовала и лишила слободе З.С. из Лакташа због основа сумње да је починио кривично дјело оштећење или одузимање туђе ствари - потврдили су у ПУ Бањалука.

Додали су да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се по комплетирању предмета достави извјештај против осумњиченог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана