Младић нестао у Бањалуци!

БЛ Поортал
Младић нестао у Бањалуци!

БАЊАЛУКА - Ако је неко видио овог младића на подручју Крупа-Бочац, молио бих да ми се јави, другар је нестао јуче ујутро око 10 сати – објавио је један Бањалучанин на друштвеним групама молећи за било какву помоћ у потрази за младићем Стефаном Дашићем, који је посљедњи пут виђен јуче ујутро када је отишао са посла и од тада му нема трага.

https://ads.bl-portal.com/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=13&loc=https%3A%2F%2Fwww.bl-portal.com%2Fhronika%2Fjavite-ako-ste-vidjeli-stefana-nestao-mladic-u-banjaluci-foto%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.bl-portal.com%2F&cb=4d439b4fceЕкипа БЛ портала контактирала је овог Бањалучанина како би помогли у потрази са несталим Стефаном који има 31 годину.

https://ads.bl-portal.com/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=32&loc=https%3A%2F%2Fwww.bl-portal.com%2Fhronika%2Fjavite-ako-ste-vidjeli-stefana-nestao-mladic-u-banjaluci-foto%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.bl-portal.com%2F&cb=d076f5bdac- Јуче ујутро око десет сати је назвао једног пријатеља, био је узрујан, рекао је само чувајте ми брата. Затим је са службеним аутом отишао са посла и нестао, наводи овај Бањалучанин за БЛ портал.

Он додаје и да је полиција о свему обавијештена, јуче у Лакташима, а јутрос и бањалучка, као и да су инспектори на терену и да је у току потрага у овом дијелу Бањалуке.

- Гледали смо преко камера, отишао је према Бочцу, око три сата је угасио телефон и сада му не можемо пронаћи ауто, покушавамо га пронаћи, рекао нам је Стефанов пријатељ, пише БЛ портал.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана