Прије него се убио Дулић обавијестио полицију о постојању снимка

Н.Т.
Прије него се убио Дулић обавијестио полицију о постојању снимка

БАЊАЛУКА – Младен Дулић, који се се објесио након што је на друштвеним мрежама освануо снимак његовог понижавања док је тражио посао, прије него је дигао руку на себе полицију у Лакташима је упознао да је спорни снимак објављен на интернету, потврђено је „Гласу Српске".

"Преминули Дулић Младен приступио је 28.10.2022. године у Полицијску станицу Лакташи, те је упознао овлаштена службена лица Полицијске станице Лакташи о објављеном спорном снимку, након чега је истога дана извршио самоубиство" рекли су нам у бањалучком Окружном тужилаштву.

Додали су да су у вези са наведеним догађајем одмах предузете све потребне радње и мјере од стране дежурног тужиоца и полицијских службеника ПС Лакташи.

Снимак на којем су Дулић и радник бензинске пумпе, на „ТикТок-у" је  објављен 27. октобра.  

Дулић је самоубиство починио  у петак у послијеподневним часовима.  

Због ово случаја ухапшени су и у полицији испитани радник бензинске пумпе Вељко Тришић (44) и Дражен Кудра (30) из Лакташа који су  данас су пуштени да се бране са слободе. 

Тришић се терети да је сачинио спорни снимак, а Кудра да га је дијелио на друштвеним мрежама. 

Породица младића тужиће особе које су га снимале и дијелиле спорни снимак и бориће се за измјену закона како би се овакви случајеви најстроже кажњавали, потврдио је „Гласу Српске" близак пријатељ породице Борислав Дрљача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана