Младић из Бихаћа пријети да ће направити масакр у школи као онај у Србији

ГС
Младић из Бихаћа пријети да ће направити масакр у школи као онај у Србији

БИХАЋ - Младић из Бихаћа, Ајдин З. пријети да ће починити масакр сличан оном какав се десио јуче у Београду те да ће убити ученике и запослене у Економској школи о овом граду, јавио је портал „Аваза“.

Стравичан случај потресао је регион када је јуче тринаестогодишњи  К. К. починио масакр на Врачару у Београду, након чега је услиједио низ осуда како јавних личности, тако и грађана. Међутим, на друштвеним мрежама појавиле су се и објаве оних који хвале овај монструозан чин дјечака, као што је она Ајдина З..

-Онај дјечак што је убио осмеро дјеце је краљина за мене! Онакво нешто и ја спремам већ дуже вријеме за економску школу у Бихаћу. Бит ће незапамћен масакр у Бихаћу, то вам се кунем животом! Кад сте ме знали сви осуђивати и избјегавати, због тога ће да буде терор - стоји на профилу Ајдина З.

Информацију о овом немилом случају има и полиција, што је за "Аваз" и потврђено из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона.

-Имамо информацију. Обавјештава се и тужилаштво. То је особа која је позната нама у полицији. Не знамо које је годиште. Ја мислим да јесте малољетан. Не знамо да ли је ико пријавио. Ми смо то видјели на друштвеним мрежама и онда ми то по службеној дужности провјеравамо - рекао је Бахрудин Џелалагић, портпарол МУП-а УСК.

У Економској школи у Бихаћу истичу да нема разлога за панику.

- Обавјештавам све ученике наше школе, као и њихове родитеље, да због ситуације која је настала због објаве нашег бившег ученика да нема потребе за паником. Надлежни органи су уредно и на вријеме обавијештени и реаговали су у складу са својим овлаштењима – поручио је директор Ервин Бајрекатревић.

Ајдин З. лани је на Инстаграму објавио видео клип  у коме наводи да је већ силовао дјевојчицу, те да ће то са задовољством урадити опет.

-Поздрав људи, ја сам Ајдин З. и ја сам силовао цурицу од 12 година и то ћу опет урадити и не може ми ништа. То ћу опет урадити. Силоваћу их. Када видим ту исту цуру, опет ћу је силовати, тако да знате. Јесам силовао, и шта хоћете – поручио је тада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана