Младић бацао флаше из BMW-a, па напао и повриједио два полицајца

Небојша Томашевић
Младић бацао флаше из BMW-a, па напао и повриједио два полицајца

ШИПОВО - Милан Т. (31) из Шипова ухапшен је због сумње да је напао и повриједио двојицу полицајаца који су интервенисали јер је бацао флаше из возила и стварао буку наглим стартовањем аутомобила BMW и шкрипом гума, потврђено је " Гласу Српске".

Из Полицијске управе Мркоњић Град, наводећи иницијале, саопштили су да се инцидент десио 17. јула, а да су два полицајца задобилa лакше повреде.

- Полицији је  17. јула око 9.30 часова пријављено  да  М.Т. из Шипова управљајући возилом BMW центру града ствара буку и шкрипу, те избацује флаше из возила у покрету. Изласком на лице мјеста полицијски службеници су поменуто возило затекли на паркинг простору. На мјесту сувозача било је лице Б.П. из Шипова, а одмах по приласку полицијских службеника возилу је пришао и М.Т. те је почео да их вријеђа упућујући им погрдне ријечи. Према пријави, он је управљао поменутим возилом за вријеме прекршаја  - наводи се у саопштењу.

Додаје се да се М.Т. оглушио на упозорење полицијских службеника да престане са нарушавањем јавног реда и мира и наставио да их вријеђа, те је и физички насрнуо на њих након чега је ухапшен.

- Том приликом два полицијска службеника су задобила лакше повреде. Приликом лишења слободе лица М.Т. сувозач из возила Б.П је пришао полицијским службеницима и ометао их у лишењу слободе, након чега је побјегао са лица мјеста. Исти је пронађен и лишен слободе, те му је уручен прекршајни налог због почињеног прекршаја из члана  Закона о јавном реду и миру Републике Српске- рекли су у полицији.

Додали су да М. Т. терете за спречавање службеног лица у вршењу службене радње и против њега ће бити достављен извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана