Мирза Башић избо 50 пута трудну дјевојку, добио доживотни затвор

ГС
Мирза Башић избо 50 пута трудну дјевојку, добио доживотни затвор

БУРЛОВ - Медији из Шведске су пренијели вијест о свирепом убиству труднице, коју је мушкарац избо 50 пута.

Тамошњи Афтонбладет је објавио идентитет мушкарца, а ради се о 42-годишњем Мирзи Башићу који је убио своју трудну дјевојку (32).

Бешић је стравичан злочин починио 3. децембра прошле године, након којег је позвао полицију и пријавио се, док је у сриједу осуђен на доживотну казну. Љекари који су изашли на мјесто несреће 3. децембра затекли су жену у локви крви са преко 50 убодних рана које су биле претешке и није јој било спаса, наводи Афтонбладет.

“У септембру прошле године почело је да се мијења његово понашање, а његово психичко стање се драстично погоршало. Убијена жена је прије злочина рекла својој сестри да не жели да јој партнер буде присутан на ултразвуку, јер није показао исту срећу као она због трудноће”, испричали су свједоци.

Бешић је током испитивања рекао да се дуго осјећао лоше и да је мислио да су сви против њега. Признао је да је дан прије него ће убити своју дјевојку размишљао о самоубиству, преноси Аваз.

Он је открио да је након убиства отишао у продавницу гдје је купио цигарете и кока колу, послије чега је отишао до оца којем је рекао шта се догодило, преноси Афтонбладет.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана