Милорад Цвјетојевић оптужен за убиство Јасмина Селимагића: Жртву изрешетао аутоматском пушком након свађе

Н.Т.
Милорад Цвјетојевић оптужен за убиство Јасмина Селимагића: Жртву изрешетао аутоматском пушком након свађе

ПРИЈЕДОР - Милорад Цвјетојевић (25) из Босанске Крупе оптужен је за убиство Јасмина Селимагића (36) из Новог Града, потврђено је "Гласу Српске".

Оптужницу је подигло Окружно тужилаштво, а потврдио Окружни суд у Приједору.

Цвјетојевићу на терет ставља тешко убиство и недозвољена производња и промет оружја и експлозивних материја.

На сајту приједорског Окружног суда је саопштено да је потврђена оптужница против М.Ц. за тешко убиство и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, али детаљи нису објављени.

Поменути злочин десио се 16. јуна у вечерњим часовима у кафићу “Блу” у Новом Граду. Кобног дана наводно је дошло до препирке и Цвјетојевић је отишао из кафића по аутоматску пушку, а онда се вратио.

Када јe ушао у кафић испалио је рафал у Селимагића, а затим мирно сачекао полицију.

Свједоци испричали да је, видјевши наоружаног младића, Селимагић устао и кренуо према њему те му наводно рекао нешто у стилу "Шта је мали, шта се к...ш" и тад је Цвјетојевић је запуцао и испалио скоро читав оквир из аутоматске пушке.

Оптужени до сада није пролазио кроз полицијске евиденције, док је Селимагић познат по чињењу кривичних дјела и раније више пута хапшен и осуђиван.

Цвјетојевић је током испитивања у полицији рекао да је Селимагић имао сукоб са његовим братом по мајци те да га је од тада малтретирао. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана