Милићанин пружао отпор, полиција испалила метак упозорења

ГС
Милићанин пружао отпор, полиција испалила метак упозорења

МИЛИЋИ - Полиција је ухапсила Д.М. из Милића осумњиченог да је одбио да одложи оружје, те да је пружао отпор полицији, која је испалила метак упозорења.

Службеници Полицијске станице Милићи су га ухапсили због сумње да је починио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Полиција је саопштила да су у петак, око 19 часова током редовних послова и задатака дошли су до сазнања да се у једној улици у Милићима налази особа које посједује хладно оружје.

-Поступајући по наведеном, полицијски службеници су му издали упозорење, а потом и наређење да одложи хладно оружје о које се оглушио. Због пружања активног отпора Д.М, полицијски службеници су ради заштите личне безбједности и безбједности других лица, испалили метак упозорења - наводе из ПУ Зворник.

Они су извршили увиђај на лицу мјеста.

-О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву Подручна канцеларија Власеница, који је наложио да се након документовања догађаја тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу - наводе из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана