Масовна туча на градском тргу у Теслићу,повријеђене двије особе и полицајац

Срна
Масовна туча на градском тргу у Теслићу,повријеђене двије особе и полицајац

ТЕСЛИЋ - На градском тргу у Теслићу догодила се туча у којој су повријеђени М.Б. и Н.Ј. из те општине, а полиција је на лицу мјеста затекла 150 људи, саопштено је данас из Полицијске управе Добој.

Овај догађај Полицијској станици Теслић пријављен је јуче око 00.15 часова.

Повријеђеним лицима је указана потребна љекарска помоћ.

Теслићкој Полицијској станици синоћ је у 1.10 часова пријављено је и да око 00.45 приликом заустављања аутомобила „пасат“ на семафору у близини градског трга неко из масе флашом разбио предње вјетробранско стакло, усљед чега је повријеђен сувозач чији су иницијали С.Ш. са подручја Теслића и оштећен кров и бочно стакло на возилу.

Том приликом лицу С.Ш. је повријеђен лакат кроз отворен прозор возила, којим је управљало лице М.Р. ​

Поступајући по овој пријави, полицијски службеник Полицијске станице Теслић М.Л. је задобио повреду поткољенице која је, највјероватније, нанесена непознатим тврдим предметом и указана му је љекарска помоћ у Дому здравља Теслић.

Из полиције наводе да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да овај случај има обиљежје кривичног дјела насилничко понашање.

О свему је обавијештен  дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела „Насилничко понашање“.

Из Полицијске управе Добој саопштено је да је након свега покренута истрага како би се утврдио идентитет насилника.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана