Масовна туча Бањалучана и Шиповљана у кафани, више повријеђених

Г.С.
Масовна туча Бањалучана и Шиповљана у кафани, више повријеђених

ШИПОВО - Више особа повријеђено је у масовној тучи особа из Бањалуке и Шипова у једном угоститељском објекту у Шипову, саопштено је из Полицијске управе Мркоњић Град.

"Полицијској станици Шипово, 18.06.2023. године, око 02,20 часова, пријављено је да је у угоститељском објекту, приватно власништво, у улици Прве шиповачке бригаде, општина Шипово, нарушен јавни ред и мир. Полицијски службеници Полицијске станице Шипово су поступили по наведеној пријави, те изласком на лице мјеста утврдили да је у наведеном угоститељском објекту дошло до међусобне препирке лица Г.В, Ј.Р, С.К. и И.В. сви из Шипова са лицима М.Д, Л.М. и С.М. сви из Бањалуке, након чега је дошло до физичког обрачуна између наведених, те је лице С.М. употријебило пепер спреј усмјеравајући га у правцу осталих учесника у догађају, а лицима И.В. и С.К. телескопском палицом је задало ударце", наводи се у саопштењу.

Том приликом пет особа је задобило повреде.

"Лицима Г.В, Ј.Р., С.К, те још два госта који су се налазила у наведеном локалу С.К. и М.М. ради посљедица насталих употребом пепер спреја пружена је медицинска помоћ у Дому здравља Шипово, након чега су лица С.К. и М.М. упућена на даље лијечење у Универзитетско клинички центар Републике Српске", додају у полицији.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Особама М.Д, Л.М. и С.М. уручени су прекршајни налози за почињени прекршај "туча и физички напад" за који су исти прихватили одговорност.

Наставља се рад на утврђивању свих околности у наведеном догађају, као и кривичне или прекршајне одговорности за остале учеснике у истом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана