Мароканац ухапшен због покушаја убиства Индијца у Бањалуци!

Небојша Томашевић
Мароканац ухапшен због покушаја убиства Индијца у Бањалуци!

БАЊАЛУКА - Држављанин Марока С.А. ухапшен је јуче због сумње да је покушао да убије Индијца Г.С. (25)  15. јула у Гундулићевој улици у Бањалуци.

Потврдио је ово начелник сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Бањалука Славиша Којић те додао да поменути нису имали пријављен боравак у Бањалуци и нису се лично познавали. Такође, потврдио је да су се Мариканац и Индијац кобног дана возили на бициклу те да је дошло до свађе између њих. 

- Током обрачуна један од њих је узео скалпел и другог посјекао по врату, нанијевши му повреде опасне по живот и побјегао. Осумњичени је синоћ лоциран и ухапшен у близини Тржног центра "Делта Планет" и спроведен на криминалистичку обраду - рекао је Којић.

Додао је да ће осумњичени након криминалистичке обраде бити спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Покушај убиства догодио се око 21.10 испред хотела "Крајина". 

Актери сукоба су се бициклима се возили кроз улицу када је међу њима дошло до физичког сукоба.

Након обрачуна, осумњичени је побјегао и од тада се за њим интензивно трагало.

Како је  тада испричао Бањалучанин, који се затекао на лицу мјеста, он је  видио двојицу да се туку и да један је другог убо

- Људи из оближњих локала су у им пришли. Полиција и хитна брзо су дошли дошла, блокирано је све. Када је Хитна транспортовала нападнутог мушкарца, видио сам да му је врат завијен. Било је много крви - рекао је тад Бањалучанин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана