Малољетник се представљао као жена, договорио сусрет са мушкарцем а онда је услиједио шок

Srna
Foto: Ilustracija

ЗАГРЕБ - Припадници Полицијске управе загребачке спровели су криминалистичку истрагу над малољетником осумњиченим да је посредством мобилне апликације, представљајући се женским именом, договорио сусрет са двојицом страних држављана, које је физички напао и опљачкао заједно са још двије мушке особе.

"Оштећени су по договору на наведену адресу дошли таксијем, а осумњичени је дошао заједно са још двије мушке особе са намјером да их теже повриједе. Напали су их прво вербално, а потом и физички, рукама и ногама, док је један од нападача имао металну палицу којом је ударао. На крају су украли мобилни и побјегли", наводи се у полицијском саопштењу.

Малољетник је осумњичен и да је посредством мобилне апликације, и у овом случају представљајући се као женска особа, договорио сусрет с мушкарцем на подручју Загреба коме је заједно са за сада пет непознатих мушких особа оштетио врата, хаубу, ретровизор, те предње вјетробранско стакло на возилу којим је дошао.

"За то вријеме малољетник му је пријетио пиштољем налик на прави, што је код оштећеног изазвало страх за његову сигурност и живот", додаје се у саопштењу.

Малољетник је у законском року предат притворском надзорнику, а Општинском казненом државном тужилаштву за младе у Загребу поднесен је посебан извјештај.

Криминалистичка истрага се наставља с циљем проналажења других осумњичених особа. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана