Малољетник и три мушкарца осумњичени да су отели и претукли малољетницу

ГС
Малољетник и три мушкарца осумњичени да су отели и претукли малољетницу

БАЊАЛУКА - Службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су Ш.Ш, Н.А. и Т.А. и једног малољетника, након пријаве да су синоћ у насељу Лазарево у Бањалуци противправно лишили слободе седамнаестогодишњакињу и нанијели јој повреде.

„Независне“ пишу да су Н.А. и његов малољетни син пријављени да су насилно извели малољетницу из куће у којој је боравила те је угурали у аутомобил у којем су били Ш.Ш. и Т.А.

Дјевојчицу је, сазнају „Независне“, један од мушкараца који су били у аутомобилу тукао, па је задобила тјелесне повреде.

Захваљујући брзој реакцији полиције, „ауди“ у којем је била дјевојчица је заустављен, а осим ње полиција је у возилу пронашла и поменуте мушке особе које су ухапшене.

О свему је обавијештен надлежни центар за социјални рад те је дјевојчица смјештена у Сигурну кућу, док су ухапшене особе данас на криминалистичкој обради у Полицијској управи Бањалука.

Бањалучка полиција је саопштила да су јуче непосредно након запримљене пријаве ухапсили лице Ш.Ш. због постојања основа сумње да је починило кривична дјела тјелесне повреде и противправног лишења слободе.

- Лица Н.А. и Т.А. ухапшена су због постојања основа сумње да су починила кривично дјело противправног лишења слободе, док је малољетник ухапшен због сумње да је починио кривично дјело насиље у породици и породичној заједници и противправно лишење слободе – навели су у полицији.

О свему је обавијештен дежурни тужилац за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука и бањалучки Центар за социјални рад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана