Малољетни мигрант убијен у Бихаћу, у току потрага за починиоцем

Агенције
Малољетни мигрант убијен у Бихаћу, у току потрага за починиоцем

БИХАЋ - У сукобу миграната у Бихаћу једно лице је смртно страдало, а у току је потрага за починиоцем, потврђено је из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона /УСК/.

Према извјештају из полиције, сукоб више лица догодио се јуче у 18.25 часова на градском шеталишту у Борићима, у непосредној близини мигрантског кампа у којем су смјештене особе из групе рањивих лица, жене, дјеца и тинејџери.

Полицијску патролу о свему су обавијестили грађани, а полиција је по доласку затекла три мигранта, од којих двојицу шеснаестогодишњака и једног двадесетдвогодишњака, који су стајали изнад четвртог лица, седамнаестогодишњака, рођеног у Сирији, који је лежао на земљи, рекао је портпарол МУП-а УСК-а Аднан Бегановић.

Он је додао да је ово лице имало убодне ране нанесене ножем у груди и потом је возилом хитне помоћи превезено у Кантоналну болницу, али је због тежине повреда касније преминуло.

Бегановић је рекао да се оперативим радом дошло до сазнања о идентитету особе која је починилац убиства, те да су у потрагу укључене јаке полицијске снаге, преносе федерални медији.

Према његовим ријечима, о свему је обавијештено Тужилаштво УСК и у току је истрага о починиоцу убиства и предмету којим је убиство почињено. /крај/вј

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана