Младић оптужен да је фотографије наге малољетнице из освете слао њеном оцу

Небојша Томашевић
Младић оптужен да је фотографије наге малољетнице из освете слао њеном оцу

ВИСОКО - Младић К. В. (25) из Брезе оптужен је за искориштавање дјетета ради порнографије јер се забављао с малољетницом од које је тражио да му шаље фотографије на којима је потпуно нага, а затим је те фотографије слао њениом оцу јер је раскинула везу.

Оптужницу против њега подигло је Кантонално тужилаштво Зеничко- собојског кантона, а потврдио Општински суд у Високом. Према оптужници, он је кривично дјело искориштавање дјетета или малољетника ради порнографије починио у октобру 2020. године у Брези.

- Оптужени К.В. се у том периоду забављао са оштећеном иако је знао да нема навршених 18 година, односно да је малољетна. Он је од ње захтијевао да му пошаље фотографије свог нагог тијела, што је она у неколико наврата и учинила путем апликације „Месинџер“. Неколико фотографија на којима је имала доњи веш и мајицу и неколико фотографија на којима је била потпуно нага је послала оптуженом који је након прекида везе са оштећеном и из освете послао оцу оштећене - стоји у оптужници.

Тужилаштво је је предложило да се од осумњиченог К. В. одузму четири телефона с којима је починио кривично дјело и у којима се налазе спорне фотографије. Оптуженог младића, уколико се докаже његова кривица чека затворска казна од једне до пет година. Он до сада није осуђиван.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана