Луксузни ”ауди” запаљен у Сарачици код Бањалуке!

АТВ
Луксузни ”ауди” запаљен у Сарачици код Бањалуке!

БАЊАЛУКА - Луксузни ”ауди А6”, аустријских регистарсих ознака, јуче је пронађен запаљен у близини гробља у бањалучком насељу Сарачица, сазнаје АТВ.

Аутомобил, чија је вриједност процјењена на око 60.000 марака, у потпуности је изгорио и од њега је практично остала само нагорјела шкољка. Запаљено возило јуче су ујутро пронашли мјештани Сарачице који су све пријавили полицији. Испоставило се да се ради о аутомобилу, чију је крађу дан раније пријавио А.О. из Босанске Крупе, који живи и ради у Аустрији.

Незванично, А.О. је у пријави навео да је возило у 00.30 часова оставио на паркингу испред мотела у насељу Кочићев вијенац. Возило ујутро није затекао на паркингу и у 9.30 је полицији пријавио крађу. Само пола сата касније, запримљена је пријава да је возило пронађено запаљено у близини гробља у Сарачици.

На упит АТВ-а у ПУ Бањалука наводе да је крађа возила пријављена 1. септембра и да је исти дан пронађено запаљено.

”Полицији је пријављено да је возило украдено са паркинг простора и неколико сати касније је пронађено запаљено. На лицу мјеста је извршен увиђај и у току је рад на утврђивању свих околности у вези са наведеном пријавом”, рекла је портпарол ПУ Бањалука Милана Стојановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана