Лопови украли новац из самоуслужне аутопраонице у Теслићу

ГС
Лопови украли новац из самоуслужне аутопраонице у Теслићу

ТЕСЛИЋ –Непознати лопови опљачкали су у ноћи између уторка и сриједе самоуслужну аутопраоницу у Теслићу отуђивши при томе непознату количину новца.

-Полицијској станици Теслић јуче је пријављено да је у ноћи са 17. на 18. аугуст изршена провала у два усисивача и два бокса за прање возила који се налазе на једној самоуслужној аутопраоници у Теслићу. Том приликом је отуђен новац. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа – саопштила је Полицијска управа Добој.

За починиоцима овог кривичног дјела интезивно се трага.

Да овакве крађе нису неуобичајене показује и то што су у јануару два малољетника осумњичена да су извршили провалу у четири апарата за ситан новац у самоуслужној ауто-праоници у бањалучком насељу Лауш.

Идентичне крађе догодиле су се и прије двије године у Теслићу и Броду.

На мети лопова у Броду нашла се самоуслужна аутопраоница, а у Теслићу је исте ноћи непознати лопов или више њих насилно отворио сандуче за кованице у саставу самопослужне ауто-праонице, те је украо око 100 марака. Полицији је тада пријављено да је исте те ноћи, такође у Теслићу, насилно отворено сандуче за кованице у саставу друге самопослужне ауто-праонице, као и сандучета на апарату за усисавање, одакле је украден новац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана