Лопов ухапшен у украденом "мерцедесу", возио дрогиран

Н.Т.
Foto: ПУ Приједор

ПРИЈЕДОР - Полиција је ухапсила Р.С. из Санског Моста због сумње да је украо "мерцедес" вриједан 30.000 КМ, а утврђено је да вози под дејством дроге и да нема возачку.

Како је саопштено из Полицијске управе Приједор он је заустављен 14. септембра у "мерцедесу" за којег је утврђено да је украден.

- Полицијску управу Приједор су из Полицијске станице Сански Мост обавијестили да је у ноћи између 13. и 14. септембра у Санском Мосту  почињена крађа у приватној кући и да је украден  "мерцедес", а штета  износи 30.000 КМ. Патрола је након пријаве извршила  заустављање и контролу возила исте марке којим је управљао Р.С. из Санског Моста. Утврђено је да  возило потиче из кривичног дјела, те је због постојања основа сумње да је починио кривично дјело Р.С.  лишен слободе- наведено је у полицијском саопштењу и додаје да је возило претресено те су пронађени предмети које потичу из кривичног дјела.

Наводи се да је приликом контроле утврђено да Р. С. управља возилом прије стицања права на управљање и под дејством опојних дрога и уручен му је прекршајни налог за почињене прекршаје из области безбједности саобраћаја.

Осумњичени Р.С. и возило предати су у надлежност полицијским службеницима Полицијске станице Сански Мост.

Предмети пронађени претресом, уз извјештај о реализацији наредбе, предати у депозит Основног суда у Приједору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана