Лопов однио алат вриједан 4.400 КМ

Н.Т.
Лопов однио алат вриједан 4.400 КМ

ТЕСЛИЋ – Мирза Х. с подручја општине Добој Југ ухапшен је због сумње да је у три крађе на подручју Теслића украо разни алат укупне вриједности од око 4.400 КМ, потврђено је „Гласу Српске“.

Из Полицијске управе Добој, наводе да је Полицијска станица Теслић против поменутог лица поднијела извјештај Окружном тужилаштву у Добоју којим  га терети за тешку крађу. Наводећи иницијале истакли су да осумњиченог  МирзуХ. терете да је  на подручју општине Теслић полинио тешку крађкрађу  и два кривична дјела крађа.

- За лице иницијала М.Х. постоји основ сумње да је од 05. до 07. новембра 2022. године, провалио у теретно возило „мерцедес“ те из њега однио разни алат, чиме је власнику причинило материјалну штету у износу од 2.250 КМ. Такође, за наведено лице постоји основ сумње да је 10. новембра из помоћног објекта и незакључаног теретног украо акумулаторе и алат, чиме је власнику причинило материјалну штету у износу од око 600КМ. Постоји сумња и да је осумњичени истог дана из незакључаног теретног возила отуђило двије бушилице, чиме је власнику причинило материјалну штету у износу од око 1.500,00 КМ- стоји у саопштењу.

Додаје се да за наведено лице постоји и основ сумње да је подручју Полицијске управе Добој извршило више кривичних дјела против имовине.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана