Лопов однио 20 чоколада и шест "Бајадера"

Н.Т.
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Срђан Б.  (39) из Бањалуке ухапшен је јуче због сумње да је из трговачког центра "Конзум" украо 20 чоколада и шест "Бајадера" вриједних 220 КМ, потврђено је "Гласу Српске".

Осим њега, како сазнајемо, полиција је истог дана ухапсила и Озрена М. осумњиченог да је из оптичарске радње "Монокл" украо двоје наочара вриједних 1.507 КМ.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да им је 15. јуна пријављена  крађа прехрамбених производа .

- У пријави је наведено да је крађа почињена у  претходном периоду чиме је причињена материјална штета у вриједности од 220 КМ. Оперативним радом, полицијски службеници су дошли до сазнања да је извршилац ових кривичних дјела С.Б. из Бања Луке који је у току дана лишен слободе- рекли су у полицији.

Додали су да је дежурни тужилац Окружног  тужилаштва Бањалука, наложио полицијским службеницима да се након утврђивања свих чињеница и комплетирања предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Како је даље саопштено, полиција је 15. јуна открила да је О.М. починилац крађа из једног  пословног објекта, а које су пријављене 10. и 13. јуна.

- Власник објекта је пријавио да је непознато лице извршило крађе из просторија пословног објекта чиме је причињена материјална штета у вриједности од 1.504,00 КМ. Оперативним радом, полицијски службеници су дошли до сазнања да је извршилац ових кривичних дјела О.М. из Бањалуке -  навели су у полицији.

Како су додали и у овом случају тужилац је наложио да се након утврђивања свих чињеница и комплетирања предмета Окружном тужилаштву Бањалука достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана