Лопов из Лакташа украо новац у тржном центру

ГС
Лопов из Лакташа украо новац у тржном центру

ЛАКТАШИ, БРОД – Полиција сумњичи В.Ж. из Лакташа да је украо новчаник у којем се налазило око 2.600 КМ.

Наме, службеници Полицијске станице Лакташи, терете В.Ж. да је у петак око 14.35 часова, у тржном центру у Лакташима, искористио непажњу оштећене особе и украо новчаник.

"Током криминалистичке обраде В.Ж. пронађен је и уз потврду одузет отуђени новац, те враћен оштећеној особи. Након комплетирања и документовања предмета, слиједи достављање извјештаја против лица В.Ж. Окружном јавном тужилаштву Бањалука", наводе из ПУ Бањалука.

Осим тога и припадници полицијске станице Брод, исти дан идентификовали су Ф.Ж. из Брода, због сумње да је у једној трговини у Броду украо  новчаник са новцем и личним документима, преносе Независне.

"Оперативним радом на терену полицијски службеници су идентификовали лице иницијала Ф.Ж. за које постоји основ сумње да је извршило наведено кривично дјело и извршили криминалистичку обраду истог. Већи дио отуђеног новца је пронађен и враћен власнику. Након документовања предмета против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу", наводе из ПУ Добој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана