Лондон: Убио жену, дијете и пса, па двије недјеље живио поред њихових тијела

Г. С.
Foto: scmp.com

Ужасан злочин догодио се у Лондону: Куха Раџ Ситампаранатан (42) убио је своју супругу и сина, а потом двије недјеље живио у куćи поред њихових мртвих тијела.

Мушкарац је извршио самоубиство када је полиција упала у његов стан послије пријаве да жена и дијете нису виђени дуже времена. Према наводима полиције, Ситампаранатан се избо ножем када је полиција ушла да га ухапси, пишу британски медији.

Тијела Пуме Камершвари Сивараџ (36) и њиховог сина Каилаша Кухе Раџа (3) нађена су у стану у Брентфорду у западном Лондону. Такође, убијен је и њихов кућни љубимац, црна пудлица.

Полиција је дошла у стан ове породице, пошто су рођаци Пуме Камершвари пријавили како се брину за њу јер се никоме није јављала и није виђена још од 21. септембра.

Полицајци су више пута долазили до стана у Брентфорду, али им нико није отварао, Послије разговора са комшијама, које су такође рекле да нису видјели жену и дијете, покушали су на силу да уђу у стан, а сумња се да се Куха Раџ тада избо ножем.

Комшије су испричале да се из стана ове породице, која је поријеклом из Малезије, гдје су се и вјенчали пре пет година. често чула свађа, али да су изгледали као породица за примјер. Како тврде комшије, ствари су се погоршале и свађе појачале и учестале када је почео карантин због пандемије вируса корона. Онда је прије извјесног времена све утихнуло, преноси "Спутњик".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана