Међу рањенима у пуцњави у Бијељини припадник САЈ-а

ГС
Међу рањенима у пуцњави у Бијељини припадник САЈ-а

БИЈЕЉИНА - Двије особе које су ноћас рањене у пуцњави у Бијељини животно су угрожене, а једна од њих је припадник Специјалне антитерористичке јединице (САЈ), потврдили су у полицији.

Припадник САЈ-а рањен је када је са двојицом колега интервенисао након напада на дјевојку и младића који ју је бранио, а  потом је дошло до пуцњаве.

Полицијској станици Бијељина ноћас око два часа пријављено је да је у близини угоститељског објекта дошло до пуцњаве.

-Патрола полиције изашла је на лице мјеста, и затекла са повредама, највјероватније од оружја, О.П. из Брчког и П.К. из Градишке, који је полицијски службеник Специјалне антитерористичке јединице - саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

У полицији додају да су оба лица превезена у Медицински центар Бијељина, гдје се дежурни љекар изјаснио да су животно угрожени.

Полиција је радом на терену, те прикупљеним доказима, дошла до сазнања да је претходно више лица из Брчког физички напало С.Г. из Бијељине.

-С.Г. из Бијељине нападнут је док је покушавао да спријечи другог непознатог мушкарца који је физички насрнуо на дјевојку у возилу. Током тога, непознати мушкарци су пуцали у правцу аутомобила, а интервенисали су припадници Специјалне антитерористичке јединице, усљед чега је један повријеђен - навели су из полиције.

За Брчацима је расписана потрага у циљу проналаска и хапшења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана