Љекари се боре за живот младића повријeђеног у несрећи код Требиња

Г.С.
Љекари се боре за живот младића повријeђеног у несрећи код Требиња

ТРЕБИЊЕ - На магистралном путу Требиње – Љубиње, у селу Струјићи у Поповом пољу, смртно је страдао млади Љубињац иницијала И.Д. (22), а његов мало старији пријатељ Б.Л. (24), у тешком је стању пребачен у Болницу Требиње и највјероватније ће бити даље транспортован у КБЦ Подгорица.

Све се догађало у сриједу вече, када су млади Љубињци фиат пунтом, којим је управљао Б.Л., подлетјели под камион марке мерцедес, а возио га је Требињац В.Ш. и у тренутку несреће био у кабини сам.

Док се за возача пунта, због тешких повреда које је задобио, чека пребацивање у КБЦ Подгорица, возач камиона је прошао без већих повреда.

У Полицијској управи Требиње, гдје је потврђена ова несрећа, нису жељели давати више информација, осим да је извршен увиђај и да се разматрају све околности и могући узроци.

Цијело Љубиње је због ове несреће остало у шоку и сви жале погинулог младића који је у граду познат као врло вриједан момак који је одлазио у печалбу гдје је стизао, па је тренутно боравио на привременом раду у Њемачкој, а у родни град је дошао да проведе предстојеће празнике.

Љубињци се моле за здравље његовог младог пријатеља који је, како кажу, такође вриједан и поштен младић.

Сви који су се икада возили путем кроз Попово поље знају да је у питању врло незгодна дионица препуна кривина, а да је пут кроз село Струјићи увијек у осјену, па је врло често и мокар и незгодан за вожњу, преносе Независне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана